Meer Gimplessen op Cursusgimp.nl


Zoals velen van jullie al weten, heb ik een heleboel Gimp filmpjes gemaakt en op YouTube gezet. Deze video’s zijn gratis te volgen. Maar omdat ik steeds vaker hoorde dat de reclame vervelend is als je een filmpje steeds opnieuw wilt kijken, heb ik op http://www.Cursusgimp.nl alle video’s gezet zonder reclame plus een aantal extra video’s die niet op YouTuibe staan. Je kunt hier lid van worden voor het eenmalige bedrag van € 45,00. Daarna ben je onbeperkt lid zonder extra kosten.

Eenmaal lid bent van Cursus Gimp Extra krijg je toegang tot alle filmpjes die ook op YouTube staan, maar dan zonder reclame. Bovendien staan er nog enkele extra tutorials die niet op YouTube staan, én je kunt alle foto’s die ik gebruikt heb in mijn video’s ook downloaden om mee te oefenen.

Bekijk ook een aantal interessante links, tips en trucs, waardoor Cursusgimp.nl voor leden pagina’s een waardevol naslagwerk wordt waar je heel veel kunt vinden over Gimp. Deze extra’s worden maandelijks aangevuld met nieuwe leuke items.

Cursus Gimp voor leden

download Gimp via https://www.gimp.org

Advertenties

Een gedachte over “Meer Gimplessen op Cursusgimp.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s